بودجه رویایی آموریم برای تقویت منچستریونایتد چرا خشن‌ترین سرمربی لیگ برتر مجوز بازگشت گرفت؟ | معمای الهامی و کمیته انضباطی مجیدی سرمربی استقلال نمی‌شود مدافع استقلالی در تیررس پرسپولیس بازگشت محرمی به پرسپولیس؟ بازگشت میلوشویچ به تمرین نساجی سرپرست میهمان چند روزه باشد | ورزش خراسان رضوی، بی‌تاب ثبات موضع تند مدیرکل مستعفی ورزش استان به مشاور ورزشی استاندار فرهاد مجیدی: با فشار هواداران، مربی استقلال شدم درآمد بادآورده گرینوود برای منچستریونایتد برنامه کارتال بعد از زدن قید جذب ستاره جوان لیگ عملکرد ضعیف ارونوف در ۲ بازی اخیر پرسپولیس اتفاق عجیب در تک گل پرسپولیس به نساجی! دی‌بروینه در فکر ماندن در لیگ انگلیس مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی تغییر کرد | تاج فیروز رفت، میرزایی آمد سایه‌روشن‌های تمدید لیورپول با فن‌دایک طیبی با «جوجه» بهترین بازیکن تورنمنت تایلند شد! صعود یاران‌خداداد به نیمه‌نهایی لیگ برتر فوتبال نونهالان تیم میثاقیان فقط برد می‌خواهد احضار تاج به وزارت ورزش درپی نتایج ضعیف تیم ملی نوجوانان و جوانان
سرخط خبرها

تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و اتلتیکو مادرید | دربی داغ لالیگا

  • کد خبر: ۳۱۵۲۴۵
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۲
تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و اتلتیکو مادرید | دربی داغ لالیگا
در جذاب‌ترین بازی هفته بیست و سوم لالیگا و یکی از بازی‌های بزرگ این فصل رقابت‌های فوتبال اسپانیا، رئال مادرید در سانتیاگو برنابئو میزبان اتلتیکومادرید خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهرآورد مادرید در حالی شنبه ۲۰ بهمن از ساعت ۲۳:۳۰ آغاز می‌شود که جنجال‌های مرتبط با داوری روی جدال دو تیم سایه انداخته است. رئالی‌ها در روز‌های گذشته لالیگا و داوران آن را با اتهامات سنگینی روبه‌رو کردند و در طرف مقابل اتلتیکو و بقیه تیم‌های لیگ اسپانیا این تیم را متهم کردند که با این اقدامات سعی در ایجاد فشار روی داوران در ادامه فصل دارد؛ شرایطی که حالا می‌تواند هر سوت سزار سوتو، داور جدال دو غول مادریدی را به عاملی برای جنجال تبدیل کند.

دو تیم در حالی خود را برای شهراورد مادرید آماده می‌کنند که رئالی‌ها تا به اینجای کار با ۴۹ امتیاز صدرنشین لالیگا هستند و اتلتیکو هم با ۴۸ امتیاز پشت سر آنها قرار دارد. دو تیم نفس‌های بارسای ۴۵ امتیازی را هم پشت سر خود احساس می‌کنند و به هیچ وجه نمی‌خواهند ۳ امتیاز این مسابقه را از دست بدهند.

معادله دفاعی مبهم آنچلوتی

کارلو آنچلوتی در حالی باید تیمش را برای یکی از دشوارترین بازی‌های فصل آماده کند که در خط دفاع با یک تراژدی بزرگ روبه‌روست. سرمربی رئالی‌ها هیچکدام از مدافعان اصلی‌اش را برای این مسابقه در اختیار ندارد و باید برابر ستاره‌های آماده هجومی اتلتیکو، قلب خط دفاع تیمش را با مدافعانی کم‌تجربه مانند رائول آسنسیو و یا هافبک‌های تیمش، مانند اورلین شوامنی پر کند.

رئال در خط دفاعی مدت‌هاست که ادر میلیتائو و دنی کارواخال را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد و این دو ستاره به دلیل پارگی رباط صلیبی، تمام فصل را از دست داده‌اند. در این وضعیت امید مادرید در دفاع به درخشش رودیگر دوخته شده بود، اما این مدافع آلمانی هم یک هفته پیش مصدوم شد و تا چند هفته در دسترس نیست. بازگشت داوید آلابا از مصدومیت پس از حدود یک سال می‌توانست در این وضعیت به کمک آنچلوتی و تیمش بیاید، اما این مدافع اتریشی هم چندروز پیش در تمرینات این تیم دوباره مصدوم شد و حالا او هم حداقل تا چند هفته قادر به همراهی رئال نیست.

در این کابوس مصدومیت‌ها، حالا آنچلوتی یا باید ریسک استفاده دوباره از هافبک‌هایی مانند شوامنی در قلب دفاع تیمش را بپذیرد و یا مانند دیدار چندروز پیش برابر لگانس در جام حذفی، وظیفه مقاومت برابر خط آتش آماده اتلتیکو را به دو مدافع کم‌تجربه‌اش، یعنی یاکوبو رامون ۲۰ ساله و رائول آسنسیو ۲۱ ساله بسپارد.

البته به غیر از وضعیت بد دفاعی، بخش امیدوارکننده برای هواداران رئال، درخشش مهره‌های هجومی این تیم در چند هفته گذشته است. کیلیان امباپه، جود بلینگام، وینیسیوس و رودریگو در چند بازی گذشته عملکرد بهتری در خط حمله رئال داشتند و هواداران این تیم امیدوارند که این ستاره‌ها بتوانند گره کار تیمشان را در شهرآورد مادرید باز کرده و ۳ امتیاز حساس این مسابقه به اندوخته رئالی‌ها اضافه کنند.

خیز سیمئونه برای رسیدن به صدر

اتلتیکومادرید با وجود خرید‌های تابستانی خوبی که داشت، فصل جدید رقابت‌های لالیگا را خیلی مقتدرانه شروع نکرد؛ اما رفته رفته روند نتیجه‌گیری شاگردان دیگو سیمئونه بهتر شد و حالا آنها در حالی که به فرمی ایده‌آل نزدیک شده‌اند، فرصت دارند تا با عبور از سد رئال، صدرنشین تازه لالیگا لقب بگیرند.

البته سیمئونه برای این بازی یکی از مدافعان میانی‌اش، یعنی لو نورمان را به دلیل محرومیت به همراه نخواهد داشت. این مدافع ۲۸ ساله در دیدار گذشته تیمش در لالگا برابر مایورکا پنجمین کارت زرد فصلش را گرفت تا از شهرآورد مادرید محروم باشد. سیمئونه با غیبت این مدافع، باید از زوج خوزه خیمنس و کلمنت لنگله در قلب خط دفاعی استفاده کند. با این وجود به غیر از این مدافع، اتلتیکو محروم و مصدوم مهم دیگری برای این مسابقه ندارد و از این نظر در شرایط بسیار بهتری نسبت به آنچلوتی به سر می‌برد.

درست مانند رئالی‌ها، اتلتیکو هم در هفته‌های گذشته خط حمله جذابی پیدا کرده است و خولین آلوارز در کنار آنتوان گریزمان، در یکی از بهترین فرم‌های خود از نظر گلزنی و آمادگی قرار دارند. همین موضوع می‌تواند شهرآورد مادرید را به دیداری پرگل بدل کرده و دوئل دو مدعی قهرمانی لالیگا را به دیداری تماشایی تبدیل کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->